Scheepswerf

De scheepswerf beschikt over drie locaties in de omgeving van Rotterdam. Onze hooflocatie bevindt zich in Capelle aan den IJssel waar we beschikken over een scheepshelling van 150 meter, een grote sectiebouwhal, een torenkraan met een hijscapaciteit van 80 ton en 200 meter kade lengte. Op de andere locaties beschikken we over meerdere grote bouwloodsen waar we eveneens grote jacht- en scheepsbouwprojecten kunnen uitvoeren. Van cascobouw, scheepsbouw, scheepsreparaties, en voorbereidingen voor offshore projecten.

Locaties

De unieke ligging van de hoofdlocatie maakt haar ideaal voor de grotere scheepsbouw. De combinatie van een grote hellingloods en sectiebouwloods met daar tussen een torenkraan met een hijscapaciteit van 80 ton zorgen voor een zeer efficiƫnt werkproces.
De scheepshelling op de hoofdlocatie is dusdanig ontworpen dat het mogelijk is om verschillende schepen tegelijk te bouwen en te water te laten. Het innovatieve van de hellingloods is dat het L-vormige dak open kan over de volledige lengte van de loods en dat de torenkraan zo op elke gewenste positie een scheepssectie kan plaatsen. Doordat de torenkraan verrijdbaar is langs de volledig scheepshelling, kan zij ook aan de waterkant komen bij onze kade. Hierdoor is het ook mogelijk om lasten tot 80 ton op en van pontons te laden.
De twee andere locaties beschikken over vijf grote bouwloodsen. Dit maakt deze locaties ook geschikt voor het uitvoeren en voorbereiden van grote scheepsbouw projecten maar ook voor het bouwen van grote staalconstructies voor bijvoorbeeld offshore projecten.

Scheepswerf

Bouwloodsen

Wilt u meer weten?

Ontdek meer over de mogelijkheden van onze scheepswerf. Neem contact met ons op.

Scheepswerf locatie

kraan

hellingloods

kade

sectieloods