Machinefabriek & Constructies

Machinefabriek Zwijnenburg BV is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Twee ruime bedrijfshallen voorzien van moderne draai- en freesbanken en een meetcentrum bieden capaciteit voor veelzijdige projecten.

Locatie

De gecombineerde bedrijfshallen hebben naast het machinepark ook een constructiewerkplaats waar gecertificeerd las- en constructiewerk kan worden uitgevoerd. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor machineren & fabriceren van (staal)constructies onbeperkt. De uniek combinatie van constructiewerk en machinaal verspanen zorgt ervoor dat projecten multidisciplinair voor de klanten in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.
Het in 2023 vernieuwde machinepark biedt oneindig veel mogelijkheden, waarmee een breed scala aan producten kunnen worden geproduceerd. Verder beschikken we over een professioneel ingericht meetcentrum dat is uitgerust met modern meetgereedschap en een gecontroleerd klimaat voor een optimale meet-omgeving. Daarnaast hebben een 3D meetspecialist die op veelzijdige projecten kan worden ingezet.
Met passie en vakmanschap bedienen we onze partners en toeleveranciers in de jacht- en scheepsbouw, offshore en civiele industrie, voor wie we uiteenlopende producten fabriceren, machinaal bewerken, construeren of reviseren.

Certificeringen

DNV ISO 9001:2015
ISO 3834-2
NEN-1090-2 Executieklasse 3

Wilt u meer weten?

In de afgelopen jaren hebben we een uitzonderlijke klantenkring opgebouwd door onze veelzijdige diensten en vakmanschap.

Machines

Ons vernieuwde machinepark biedt oneindig veel mogelijkheden, waarmee een breed scala aan gemachineerde producten mogelijk is. En we staan open voor nieuwe mogelijkheden!