Nieuws

Transport bulbsectie

Transport bulbsectie

Dinsdag 17-7-2018 werd een bulbsectie getransporteerd van de locatie Parallelweg naar IJsselwerf scheepshelling. Kraanbedrijf Nederhoff en Lekstroom Transport B.V. verzorgden het transport.

Lees verder ›
Railframe IHC IQIP

Railframe IHC IQIP

Op 5 januari 2018 is op onze locatie Parallelweg 8 het railframe van IHC IQIP op transport gegaan. Het frame gaat gebruikt worden voor het heien van grote heipalen in zee. Het frame is onderdeel van een geluidsscherm, welke als doel heeft om het geluidsoverlastniveau voor de onderzeewereld te reduceren. Het frame is volledig door Zwijnenburg gebouwd, gemachineerd en geconserveerd.

Lees verder ›
Drukke tijden bij Zwijnenburg!

Drukke tijden bij Zwijnenburg!

Op 17 november is er alweer een sectie opgeleverd aan de Parallelweg. In een stralend herfstzonnetje is de sectie gehesen en op een ponton afgevoerd naar de klant. Dit is alweer de vierde sectie die in een tijdsbestek van 10 dagen is opgeleverd. Hiermee heeft Zwijnenburg weer aangetoond meerdere secties tegelijk, op tijd en in een kort tijdsbestek te kunnen opleveren.

Zoals de foto’s laten zien, levert het mooie herfst weer een aantal mooie plaatjes op!

Lees verder ›
Oplevering secties Parallelweg

Oplevering secties Parallelweg

Op vrijdag 10 november zijn er weer een tweetal secties vanaf onze locatie Parallelweg geleverd aan onze opdrachtgever. Dit zijn de derde en vierde sectie in een serie van tweeëntwintig. Welke gebouwd werden op onze locaties aan de Industrieweg en Parallelweg. De secties hadden een lengte van respectievelijk 19,5 meter en 23,5 meter. De kortste sectie woog 42 ton en de langste sectie 48 ton.

Lees verder ›