Nieuws

Railframe IHC IQIP

Railframe IHC IQIP

Op 5 januari 2018 is op onze locatie Parallelweg 8 het railframe van IHC IQIP op transport gegaan. Het frame gaat gebruikt worden voor het heien van grote heipalen in zee. Het frame is onderdeel van een geluidsscherm, welke als doel heeft om het geluidsoverlastniveau voor de onderzeewereld te reduceren. Het frame is volledig door Zwijnenburg gebouwd, gemachineerd en geconserveerd.

Lees verder ›
Drukke tijden bij Zwijnenburg!

Drukke tijden bij Zwijnenburg!

Op 17 november is er alweer een sectie opgeleverd aan de Parallelweg. In een stralend herfstzonnetje is de sectie gehesen en op een ponton afgevoerd naar de klant. Dit is alweer de vierde sectie die in een tijdsbestek van 10 dagen is opgeleverd. Hiermee heeft Zwijnenburg weer aangetoond meerdere secties tegelijk, op tijd en in een kort tijdsbestek te kunnen opleveren.

Zoals de foto’s laten zien, levert het mooie herfst weer een aantal mooie plaatjes op!

Lees verder ›
Oplevering secties Parallelweg

Oplevering secties Parallelweg

Op vrijdag 10 november zijn er weer een tweetal secties vanaf onze locatie Parallelweg geleverd aan onze opdrachtgever. Dit zijn de derde en vierde sectie in een serie van tweeëntwintig. Welke gebouwd werden op onze locaties aan de Industrieweg en Parallelweg. De secties hadden een lengte van respectievelijk 19,5 meter en 23,5 meter. De kortste sectie woog 42 ton en de langste sectie 48 ton.

Lees verder ›
Oplevering sectie Industrieweg

Oplevering sectie Industrieweg

Op dinsdag 7 november 2017 hebben wij weer een sectie opgeleverd aan onze opdrachtgever. Dit is de tweede sectie die in een serie van tweeëntwintig gebouwd worden op respectievelijk de Parallelweg en Industrieweg. De sectie is met een bok opgehaald van onze locatie Industrieweg, welke net als de Parallelweg direct aan het water is gelegen. Hierdoor is het voor Zwijnenburg mogelijk om grote constructiedelen op een gemakkelijke manier over het water te vervoeren.

Lees verder ›