News

Railframe IHC IQIP

Railframe IHC IQIP

Op 5 januari 2018 is op onze locatie Parallelweg 8 het railframe van IHC IQIP op transport gegaan. Het frame gaat gebruikt worden voor het heien van grote heipalen in zee. Het frame is onderdeel van een geluidsscherm, welke als doel heeft om het geluidsoverlastniveau voor de onderzeewereld te reduceren. Het frame is volledig door Zwijnenburg gebouwd, gemachineerd en geconserveerd.

Read more ›
Drukke tijden bij Zwijnenburg!

Drukke tijden bij Zwijnenburg!

Op 17 november is er alweer een sectie opgeleverd aan de Parallelweg. In een stralend herfstzonnetje is de sectie gehesen en op een ponton afgevoerd naar de klant. Dit is alweer de vierde sectie die in een tijdsbestek van 10 dagen is opgeleverd. Hiermee heeft Zwijnenburg weer aangetoond meerdere secties tegelijk, op tijd en in een kort tijdsbestek te kunnen opleveren.

Zoals de foto’s laten zien, levert het mooie herfst weer een aantal mooie plaatjes op!

Read more ›
Oplevering secties Parallelweg

Oplevering secties Parallelweg

Op vrijdag 10 november zijn er weer een tweetal secties vanaf onze locatie Parallelweg geleverd aan onze opdrachtgever. Dit zijn de derde en vierde sectie in een serie van tweeëntwintig, welke gebouwd worden op onze locaties aan de Industrieweg en Parallelweg. De secties hadden een lengte van respectievelijk 19,5 meter en 23,5 meter, waarvan de kortste sectie 42 ton weegt en de langste sectie 48 ton.

Read more ›
Delivery section Industrieweg

Delivery section Industrieweg

On Tuesday, November 7, 2017 we delivered a section to our client. This is the second section to be built in a series of twenty-two on the Parallelweg and Industrieweg respectively. The section has been retrieved from our Industrieweg location, which is located directly on the water, just like the Parallelweg. This makes it possible for Zwijnenburg to transport large construction parts in an easy way over the water.

Read more ›